Autor: Ž.B.

Novi Sad
02.08.2016.
12:40 > 13:07
Iako je prošlo godinu dana od kako je Skupština grada usvojila mere u cilju smanjenja zloupotrebe službenih vozila, skoro ništa nije urađeno.
  • Сртемац

    03.08.2016 17:40
    Смешна Држава.
    Ово је смешна Држава и свака одлука локалних институција је смешна.Ономад је бивши директор Водовода са својим шофером Жугом одлазио до Барселоне и Париза фирминим колима у потрази за стратешким партнером,којег никад није нашао.Наравно Жуга и шеф су инкасирали лепе цифре за дневнице,кажу и до 7000 евра.Наравно преко Азурне обале је било најатрактивније и гле чуда никад се ником ништа није десило.Авионом се путује пар сати,а они су путовали пар дана,без ефекта.Наравно ни тад се оснивач није мешао у свој посао.Дрскост је достигла израдом магнетних налепница за кола.Некад се у Водоводу само Директор возио службеним колима,а данас и фризерке и конобари и фалсификовани менаџери.Овај народ није нормалан док све ово немо посматра и ПЛАЋА.
  • Odbornici

    03.08.2016 08:00
    Sada samo još trebaju da se zaposle preostali odbornici i da im se daju službeni automobili. Jeste da su kupili školu , a do juče su prodavali pljeskavice i ćevape po kvantašu. Napredno nema šta, tako će te i proći na predsedničkim izborima!!!
  • Naprednjak

    03.08.2016 07:56
    E moj gradonačelniče, prvo moraš svojima da zategneš pa da ideš dalje. Lasica ti ne izlazi iz auta Čistoće, čak ne dolazi na posao.Sramota za čega smo glasali i izvlačili ljude.
  • Vozac

    02.08.2016 23:25
    laz,nema kontrole
    U Zavodu za hitnu pomoc 6-7 vozila se koristi u privatne svrhe 24 h neprekidno.Direktor,nacelinik,glavni tehnicar,sef garaze,pomocnik sefa garaze....cak od nedavno i spremacica koristi sluzbeno vozilo.Najsmesnije je sto sef garaze koji je po zanimanju vozac ima povremeno svog licnog vozaca.Rade samo pre podne ali zato vozila ne ostavljaju u Zavodu vec ih koriste neprekidno 24h.Sramno je sto nam servirate ovakve vesti o navodnim kontrolama.U normalnom svetu,auto stoji u preduzecu i koristi se po potrebi ali se na kraju radnog vremena ostavlja u preduzecu.Ne Lazite Vise ako Boga Znate.
  • Draga Saveta

    02.08.2016 20:42
    Kako nema pomaka?
    Pa svi u "radnom telu" su dobili naknade za "rad"!!!
    Zar to i nije bio cilj: da se udomi više partijski podobnih, a na teret poreskih obveznika!
  • nss

    02.08.2016 18:39
    nss
    znam firmu u kojoj majstor ima sluzbeni auto i koristi ga stranacke naprednjacke poslove,gde vozaci bude decu direktorki i vode u skolu,majku kod lekara,gde se sluzbenim autom ide u inostranstvo...sve moze ako cutis i klimas glavu bahatima i bezobraznima
  • Baltazar

    02.08.2016 16:08
    Lako
    Kako sad da im službena vozila oduzmete,smanjite luksuz. Pa navikli su da firma kupi novo vozili a oni odmah odvezu ispred stranačkih kancelarija spo-a da se malo provozaju, zamisli sad ćelavog i njegovog babu da im uzmeš vozilo, pa mislim da bi Čistoća propala!
  • Džafer

    02.08.2016 14:55
    Ovi genetski modifikovani radikali nas stvarno ... u zdrav mozak. Bocara da ispita zloupotrebe? Koza da čuva kupus?
  • Samo vas gledam

    02.08.2016 14:14
    Znamo i bez teksta.Komšija vozač iz pokrajinske vlade vozio mamu na pijacu u Audiju S8, pa u starom Superb-u, pa sad u novom.
  • radnik

    02.08.2016 13:26
    kola
    Samo videti kako se arce kola u Vodovodu,doduse novi direktor jeste prepolovio voznju kola tj oduzeo vozila raznim Nadama i Kacavendama ali dipl.ind.men Babili i dalje jase....taj se ne vadi iz sluzbenih kolaa ponasa se kao da mu je Vodovod dedovina...i jos nalepnice koje treba da stoje na vozilima su magnetne,pa po potrebi se skidaju ili bolje receno ni nestavljaju na ista..tako da Babili vozi sluzbena i za vreme godisnjeg odmora....covek je neunistiv,ali ima Boga....samo polako

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna